top of page

Z Krnova odjíždíme bez bodu


Hlubina se dostala do vedení ve 29. minutě po gólu Milana Saska. Do konce poločasu domácí pouze nakopávali dlouhé míče, ale my jsme si s nimi dokázali poradit. Druhý poločas z naší strany nezačal nejlépe a v 60. minutě jsme inkasovali vyrovnávací gól. Domácí se poté dostali do tlaku a utkání nakonec otočili ve svůj prospěch.


Jak bys hodnotil utkání v Krnově? Zápas se nehodnotí lehce, protože i přes všechny okolnosti se tam vyhrát dalo a mělo. První poločas byl z naší strany dobrý. Domácí pouze nakopávali balóny na vysoké útočníky s čímž jsme si poradili a sami jsme dobře kombinovali a zaslouženě šli do vedení. Je škoda, že se nám vedení nepovedlo navýšit, protože šance jsme na to měli a viděl bych to i jako zásadní moment utkání. Domácí během osmi minut skóre otočili a my už neměli po průběhu druhé půle hlavně psychickou sílu s tím něco udělat. Bohužel jsme dostali ještě jednu nešťastnou branku, přišli o vyloučeného Vanča a asistenta Petrova.

Co podle tebe zápas rozhodlo? Musím říct, že v prvé řadě si můžeme za prohru sami, házet vše na rozhodčího by bylo zbabělé a nikam bychom se neposunuli. Rozhodlo, že jsme nedokázali odskočit o dvě branky a potom polevení koncentrace před prvním a druhým gólem. Zase na druhou stranu dokážu najít pochopení i pro hráče, protože hlavně ve druhém poločase byl metr rozhodčího pro oba celky úplně odlišný a my se s tím nedokázali úplně vypořádat, i když jsme se na to připravovali. Pro nás se jedná o hořkou zkušenost, která se jindy může hodit, ale doufám, že už k ní nedojde. Po faulu na Hommese se rozvířily emoce, jak bys situaci popsal? Homme si u lajny obhodil obránce a domácí stoper Machalický se mu postavil do cesty, vytrčil loket do oblasti hlavy a Hommeho zasáhl. Emoce hlavně rozdmýchal fakt, že stejný hráč v první půli dvakrát poslal jednoznačně loktem k zemi Saska, ale rozhodčí samozřejmě opět nic neviděl, hráč dohrál bez karty.




100 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page