top of page

Z Brušperku odvážíme všechny tři body!

Aktualizováno: 26. 9. 2021



Dnes jsme do Brušperku zavítali ve velmi obměněné sestavě, kdy velká část hráčů základní sestavy nemohla i kvůli zdravotním komplikacím nastoupit. Do hry se tak dostali i někteří staronoví kluci jako Petr Karel na stoperu, do základní sestavy naskočil i Radim Šamara a Antonín Foniok.


Už ve 3. minutě se do zajímavé situace dostal Jan Krčmařík, na poslední chvíli ale zasáhl domácí obránce a míč poslal jenom na roh. V 8. minutě se do zakončení dostal domácí hráč Nitka, skvělým zákrokem se uvedl Dominik Matěj, který střelu zblízka vyrazil na břevno. O pět minut později uvolnil Foniok Saska, který mířil těsně vedle. Ve 34. minutě se po dlouhém pasu Šamary dostal do úniku Krčmařík, běžel sám na brankář Pacanovského, ten ale předvedl výborný zákrok a míč za svá záda nepustil. První poločas už další výraznou šanci nepřinesl a tak skončil 0:0. V první půli jsme neviděli mnoho šancí, domácí dobře bránili a my se těžko dostávali do zakončení.


Po standartní situaci domácích se k odkopu dostal Jan Tomek, ten dlouhým míčem našel unikajícího Förstera, který ukázal, že si s míčem rozumí a kličkami se dostal přes dva obránce, následně míč naservíroval Krčmaříkovi, který se zblízka nemýlil – 0:1. O chvíli později to mohlo být ještě lepší, Kostelanský ale bohužel mířil vedle. Tlak se zvyšoval a přicházela jedna šance za druhou, nicméně ani Förster, ani Krčmařík ze standartky a ani Karel hlavičkou, recept na dobře chytajícího Pacanovského nenašli. Definitivní rozhodnutí zápasu přišlo v 80. minutě, Hommes uvolnil Fonioka a ten individuálně přešel přes dva obránce a nekompromisně zakončil. Svoji premiérovou trefou za A-tým korunoval svůj dnešní skvělý výkon. Další změna ve skóre už nepřišla, a tak si vezeme z Brušperku všechny tři body.


Sestřih


Spolek SK Brušperk - TJ Unie Hlubina 0:2 (0:0)

Střelci: 52. Krčmařík Jan, 80. Foniok Antonín


Sestavy

Domácí

Pacanovský - Kublák, Aniol (67. Vrána), Malúš, Dvořák, Polášek (K), Nitka, Hanauer (67. Geryk), Fojtík, Merta (24. Sýkora), Marák (56. Mojžíšek)

Náhradníci: Pospíšil, Vrána, Sýkora, Mojžíšek, Geryk


Hosté

Matěj - Tomek, Vančo, Foniok (82. Vojtek), Sasko (63. Buryan), Kostelanský (91. Tóth), Šamara, Förster, Karel, Krčmařík (91. Miolla), Hommes

Náhradníci: Vojtek, Buryan, Miolla, Tóth, Otoupalík


Žluté karty:

28. Fojtík, 30. Aniol, 65. Kublák, 93. Dvořák - 16. Kostelanský, 33. Förster, 51. Krčmařík


120 diváků


Rozhodčí: Farnik Lukáš, Šabacký Filip, Dytková Šárka, Valošek Vladimír





186 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page