top of page

V prvním přípravném utkání jsme si poradili s První SC Staré Město 9:1




V sobotu 20. června náš celek vstoupil do prvního přípravného utkání letní pauzy a zároveň do prvního ostrého startu po koronavirové pauze. S celkem První SC Staré Město jsme si za nepříznivého počasí poradili jednoznačně 9:1. Dva góly zaznamenali Lindovský a Dziža. Po jednom přidali Hanauer, Tóth, Karel, Petrík a Sýkora. K zápasu se vyjádřil i nový trenér Jan Woznica.


První zápas jsme vyhráli 9:1, odpovídal jasný výsledek i průběhu hry?

Myslím, že ano. Přišlo mi, že soupeř ve druhém poločase odpadl fyzicky a po gólu na 5:1 to i podvědomě zabalil, proto skóre narostlo až do takového výsledku. Nicméně celý zápas jsme kontrolovali hru a až na nějaké výjimky jsme Staré Město do ničeho nepustili. Naopak jsme tam měli ještě hodně situací, které jsme nedotáhli do konce, nebo nás vychytal brankář.


Co tě v zápase potěšilo a na čem je potřeba ještě zapracovat?

Začnu od konce otázky. Je potřeba ještě zapracovat na všem. Výkon úplně hodnotit nechci, protože to může být zkreslené. Na jednu stranu jsme vysoko vyhráli, ale je potřeba si uvědomit, že i přes výhru by takový výkon v soutěži úplně neobstál. Bylo tam spoustu chyb a věci, na kterých je potřeba zapracovat. Hráči to ale vzali za správný konec, to mě potěšilo. Po dlouhé pauze na nich byla vidět chuť. Nikdo se nešetřil, jel na doraz, takže z kondičního hlediska to taky splnilo účel a viděl jsem tam i pár věcí, které bychom chtěli praktikovat v sezóně. Samotný výsledek je pak povzbuzením pro hráče do dalších týdnů.


Byl to první zápas po dlouhé koronavirové pauze, jak jsou na tom zatím hráči s kondicí?

Pauza byla dlouhá, nikdo se s touhle situací ještě nesetkal. Věřím, že se hráči snažili udržet v nějaké kondici, ale když pravidelně netrénují a vypadnou z rytmu, je to znát. Drtivá většina amatérských klubů teď s tím bojuje. I u nás jde na hráčích zatím vidět, že nejsou kondičně na tom, tak jako před pauzou, ale jak jsem už zmínil, pracujeme na tom a hráči dělají vše proto, aby se co nejdřív dostali minimálně na úroveň, jako byli před pauzou a aby byli na sezónu dobře připraveni.

283 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page