top of page

V domácím utkání jsme nestačili na Jakubčovice


Po venkovním utkání s Brušperkem se domácí mužstvo z Hlubiny představilo v zápase s nováčkem soutěže Jakubčovice. Do vedení se hosté dostali už ve 12. minutě, hráči Jakubčovic zahrávali standartní situaci, kterou první hráč v náběhu prodloužil až do pokutového území, kde si míč našel Malinu, který se nemýlil – 1:0. A o čtyři minuty hosté zvýšili na 2:0, kdy ukázal Schreier svoji sílu na balónu a dokázal si poradit s našimi dvěma obránci, svoji individuální akci pak s přesností zakončil ke vzdálenější tyči. Ve 21. minutě mohlo být sníženo, ale po rohovém kopu se překvapivě míč dostal až ke Krčmaříkovi, od něho se ale balón odrazil pouze nad branku. Hosté mohli ve 35. minutě přidat další branku, dostali se do úniku, ale v jasné příležitosti pálili vedle Matějovy branky. Před koncem prvního poločasu se ještě málem dostal po centrovaném míči do šance Krčmařík, brankář hostů ale šanci zmařil, k odraženému míči se následně dostal Hommes, ten ale mířil vysoko nad. Do šaten jsme tak šli po dvou rychlých gólech a produktivitě hostů 0:2.


Do druhého poločasu jsme naskočili velmi aktivně, ale střela Saska mířila vedle, následná dorážka z velkého úhlu Hommese se mezi tři tyče už nevešla. V 60. minutě se po rohovém kopu dostal k míči Šindler, jeho střela šla ale těsně vedle. O chvíli později jsme se už ale radovali. Hosté se potřebovali uvolnit z našeho tlaku, a tak míč pouze odkopli směrem k naší brance, tam už ale stál pozorný Matěj a okamžitě vracel zpátky k hostům. Obrana hostů se nestihla vrátit a do výborné pozice se tak dostal nikým nehlídaný Krčmařík, ten nevypustil souboj s brankářem a míč propadl až před prázdnou bránu, tam už nebylo co řešit – 1:2. Srovnáno mohlo být o pět minut později, střela Saska skončila pouze na tyči, následná dorážka Klímy už bohužel nebyla vůbec přesná. Zajištěná obrana hostů nás k ničemu výraznějšímu do konce zápasu nepustila, a tak jsme dostali lekci z efektivity proměňování brankových příležitostí.


Sestřih:




TJ Unie Hlubina - TJ Tatran Jakubčovice n. O. 1:2 (0:2)

Střelci: 60. Krčmařík Jan - 13. Malina Ondřej, 17. Schreier Jan


Sestavy

Domácí

Matěj - Frébort, Tomek, Vančo, Forster, Sasko, Klíma (K), Kostelanský (46. Podraza), Krčmařík, Šindler, Hommes (65. Šamara)

Náhradníci: Šamara, Buryan, Podraza, Drastuch, Tóth, Otoupalík


Hosté

Buček - Molnár D., Malina O., Vavroš, Šťastný, Staff, Konrád (33. Petr), Pražák, Ďurica, Schreier (K) (82. Šaran), Chalupa (86. Molnár K.)

Náhradníci: Molnár K., Pavelka, Náhlík, Šaran, Malina T., Murin, Petr

Žluté karty

29. Šindler, 31. Kostelanský, 60. Tomek, 78. Sasko, 84. Krčmařík - 45. Pražák, 80. Malina O., 89. Vavroš, 90. Buček




38 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page