top of page

Tři body zůstavají na Hlubině

Aktualizováno: 13. 10. 2020


Velmi sympatický výkon soupeře na naši produktivitu nestačil a tak všechny tři body zůstavají doma! Výhru zhodnotil i náš trenér Jan Woznica.


Jak hodnotíš dnešní vítězství? Důležité vítězství. Před pauzou máme klid na práci, trochu jsme se dotáhli na soupeře před námi, a protože ti těsně za námi také vyhrávali, zůstáváme na své pozici. Navíc to bylo, krom prvních dvaceti minut, i po dobrém výkonu, takže jsme rádi. Na jednu stranu jasný výsledek, ale soupeř hrál velmi dobře, že? Jo jo, Háj hrál sympaticky. My ho chtěli nechat hrát, ale prvních dvacet minut to bylo spíš kontraproduktivní. Hrál velmi organizovaně a byli docela silní na míči, jde vidět, že trenér Samec tam tomu dal docela řád. My jsme po těch dvaceti minutách začali hrát výš, víc tlačit a Háj pomalu ztrácel jistotu a my se dostávali do hry. Ale souhlasím, že Háj předvedl slušný výkon a výsledek pro něj možná trochu krutý.

Co podle tebe především rozhodlo? Branka na 3:0, navíc padla ze situace dvou našich hráčů na čtyři soupeře, to podle mě soupeře zlomilo a zlomilo se i utkání....a také produktivita. Je pravda, že jsme tam měli ještě tyč a další čtyři velké šance, ale jinak jsme dokázali příležitosti dobře proměňovat. Navíc po věcech, kterým se na tréninku věnujeme.

Jak vnímáš dočasné ukončení sezony? Těch názorů je strašně moc ať už pro nebo proti. Asi si ta situace nezaslouží, aby byla brána na lehkou váhu, nicméně za mě je to špatně. Hrajeme od srpna. Žádné utkání v soutěži nebylo zrušeno pro nemoc Covid nebo karanténu jiných týmů. Dobře, omezení bez diváků ano, i když fotbal je pro lidi, ale přerušení soutěže určitě ničemu nepomůže a podle mě zbytečný krok.

42 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page