top of page

TJ Unie Hlubina - SC Pustá Polom 3:2

Aktualizováno: 5. 9. 2021

Je to tam! V dnešním utkání jsme si poradili s SC Pustá Polom a i když jsme hned v 2. minutě prohrávali, do zápasu jsme se vrátili a po gólech Hommese, Schmutze a premiérového gólu z penalty Förstera jsme zápas otočili a výsledek si pohlídali až do závěrečného hvizdu!




V týdnu nás opustil v 71 letech dlouholetý člen, hráč a trenér Antonín Křížkovský a před začátkem dnešního utkání jsme jeho památku uctili minutou ticha.


A už ve 3. minutě se po ztrátě na polovině hostů dostal do velké šance Marek Švábík, který se po zblokované přihrávce nakonec sám dostal až před brankáře, bohužel mířil přímo doprostřed brány a více brankáře neohrozil. A známé přísloví „nedáš dostaneš“ se znovu potvrdilo. Hosté hned z první šance nezaváhali a po centru do vápna se k hlavičce dostal Jan Frank, který prodloužil na Tadeáše Kludka a ten se nemýlil – 0:1. Následně se hra přelévala z jedné strany na durhou, ale ani jeden tým si nedokázal vytvořit výraznější šanci. Postupně jsme ale hru přebírali a zvyšovali tlak. To vyústilo v šanci po ose Krčmařík-Švábík-Schmutz, kdy se poslední jmenovaný dostal ke střele, kterou ale vyrazil brankář hostů. A vyrovnáno bylo ve 30. minutě, po kombinaci Klíma s Frébortem se k míči dostal Hommes, který zdálky zamířil přesně k zadní tyči. Ve 34. minutě napřáhl ke střele Šindler, jeho ránu brankář vyrazil, následná dorážka Hommese, která mířila do brány, zastavil ofsajd. Do konce poločasu jsme soupeře už k ničemu výraznějšímu nepustili a po jeho faulech jsme se dostávali za standartních situací do tlaku a do šancí. Žádnou z akcí jsme ale nedokázali proměnit, a tak jsme šli do šaten za stavu 1:1.


I v druhé půli jsme začali velmi aktivně a na soupeři bylo znát, že mu dochází síly. V 52. minutě dobře uvolnil Förster Hommese, který běžel sám na brankáře, skvělý únik korunoval přihrávkou na osamoceného Schmutze, který dorážel do prázdné brány - 2:1. A třetí úder přišel v 63. minutě, kdy se do úniku po levé straně dostal Podraza, který centroval do vápna na Klímu, ten byl faulován a rozhodčí bez váhání pískl penaltu. K té se postavila naše nová posila Boris Förster, který ji s přehledem proměnil. Dobrou příležitost měl po kombinaci Podraza s Hommesem Klíma, jeho pokus z dálky ale brankář vychytal. Co by to bylo za domácí utkání, kdybychom si ho na konci ještě trochu nezdramatizovali. Z druhé šance zápasu, kterou si vytvořili hosté padl druhý gól. Znovu se nám stala osudná standartní situace, kdy Kuděla z rohu snížil stav utkání na 3:2. Poté se hra hodně uvolnila a v 80. minutě mohlo být klidně vyrovnáno. Na dobře kopnutý centr si naskakoval hráč hostů Kludka, mířila naštěstí vedle tyče. Na naší straně dobře hru rozpohybovali naši střídající hráči, Procházka a Kostelanský obraně hostů dobře zatápěli. V největší šanci byl Michal Drastich, jeho průnik ale gólma Pusté Polomi zavčas zarazil. Soupeři si ještě v závěru vytvořili šance, nicméně nás znovu podržel dobře chytající Otoupalík. Všechny body tak zůstávají na Hlubině.


V příštím utkání nás čeká nedělní výjezd do Krnova, kde se utkáme od 16:00 s vedoucím mužstvem krajského přeboru. Doma se poté představíme 18. 9. v 15:30, kdy změříme síly s Břidličnou.


TJ Unie Hlubina - SC Pustá Polom 3:2 (1:1)

Střelci: 29. Hommes Jiří, 52. Schmutz Jakub, 63. Förster Boris (pen.) - 2. Kludka Tadeáš, 79. Kuděla Radek


Sestavy:

Domácí

Otoupalík - Frébort, Tomek, Švábík, Klíma (K), Schmutz (73. Procházka), Förster (82. Drastich), Podraza, Krčmařík (55. Vančo), Šindler, Hommes (73. Kostelanský)

Náhradníci: Vančo, Foniok, Procházka, Kostelanský, Drastich, Šamara, Dokoupil


Hosté

Muczka - Kuděla (K), Potůček, Kludka, Rodek, Pomp, Vítek, Frank (68. Halamíček), Plhák, Drozd, Hruška (68. Hubeňák)

Náhradníci: Halamíček, Hubeňák

Žluté karty: 14. Förster, 67. Hommes - 13. Vítek, 67. Frank

Sestřih utkání



114 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page