top of page

S Kobeřicemi pouze 1:1

Aktualizováno: 18. 10. 2021


Na Hlubina dorazil druhý celek krajského přeboru a diváci mohli vidět od začátku velmi taktickou hru, ve které nechtělo ani jedno mužstvo chybovat. Zajištěné obrany tak hráče nepustily do výraznějších akcí a veškerá hra se odehrávala ve středu pole. První střelu bohužel nad břevno vyslal až v 15. minutě Förster. Ve 23. minutě centroval do pokutového území kapitán Vančo, kde byl faulován Krčmařík. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Sasko, a i když gólman po míči sahal, střela byla dostatečně razantní na to, aby se dostala až do brány – 1:0. O chvíli později se po špatné rozehrávce Kobeřic dostal k míči Švábík, předal míč Frébortovi, který se po kombinaci s Försterem dostal až do zakončení, brankář byl ale připraven a míč vyrazil. Ve 32. minutě se v šestnátce dobře otočil Förster, střela mířila přímo na brankáře. První poločas už nic dalšího nenabídl, a tak skončil v náš prospěch 1:0.

Hned na začátku druhé půli jsme se po standartní situaci dostali do velké šance, míč propadl až na zadní tyč, kde se odrazil od obránců Kobeřic, nikdo už ale nebyl připravený na dorážku. Hosté výrazněji zahrozili až v 68. minutě a hned z toho byla gólová akce. Po ztrátě míče ve středu hřiště se hráči Kobeřic snadno prokombinovali až před brankáře Otoupalíka, kterého překonal hráč hostů Král – 1:1. V poslední patnácti minutách jsme se dostali ještě do několika šancí, ale brankáře jsme bohužel nedokázali překonat.



TJ Unie Hlubina - TJ Sokol Kobeřice 1:1 (1:0) Střelci: 24. Sasko Milan (pen.) - 68. Král Jan

Sestavy Domácí Otoupalík - Šamara, Vančo (K), Tomek, Podraza - Švábík, Förster - Šindler (85. Drastich), Sasko, Frébort (64. Kostelanský) - Krčmařík (55. Foniok) Náhradníci Kunštátský, Foniok, Kostelanský, Hlobík, Drastich, Matěj.

Hosté Štencel - Král, Wirth Robin (K), Kryštof, Kubný (46. Stříbný), Ševior (46. Rother), Kašný, Šimeček (90. Buchta), Schlischka (46. Kraut), Večerek (23. Kollek), Stuchlík Náhradníci Wirth René, Kollek, Buchta, Stříbný, Rother, Kraut

Sestřih






103 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page