top of page
Obrázek autoraTJ Unie Hlubina

S Hlučínem v přípravě 1:1

V dalším přípravném utkání se hráči Hlubiny představili na Bazalech proti třetilogovému Hlučínu. Zápas nabídl řadu velmi zajímavých šancí a našim hráčům patří velká pochvala. Jak utkání hodnotil trenér Zdeněk Skotnica?



"Musím dnes smeknout před mými hráči. Plnili zodpovědně veškeré pokyny, které jsme si řekli, a dokázali si, že se dá hrát i s týmy z popředí 3 ligy! V prvním poločase jsme diktovali tempo hry, nenechali soupeře rozehrávat a byli jsme lepším týmem. Nejdříve po brejku zahrozil Hlučín. Poté jsme měli šance Badalyanem a na 2x Macíčkem. První gól tak padnul ve 30 minutě, kdy chybu v rozehrávce potrestal Badalyan 0:1. O 4 minuty později jsme propadli v bránění na levé straně a Hlučín dohrál situaci před bránu 1:1. Druhý poločas byl poznamenaným velkým střídáním a hra se přelévala ze strany na strany bez velkých šancí. Ke konci zápasu byla škoda z blízky blokované střely Saska," komentuje trenér Hlubiny.


V dalším týdnu nás čeká úterní kondiční trénink a ve čtvrtek odjezd na soustředění do Ústí nad Orlicí, kde se v sobotu utkáme s domácím celkem, který také vede svou Divizní skupinu C. V kádru jsou již minimální změny. K již příchozím Dybal (Polanka), Macíček (V.Meziříčí), Jurčák (Karviná) a Nevřela (Baník Ostrava), přichází 20 letý Denis Látal z rezervy Baníku Ostrava. Hostování u nás skončilo Konečnému, který je v Třinci a mimo tréninkový proces je zraněný Krčmařík a nemocný Blahuta.





280 zobrazení0 komentářů

Comments


logo hlubina.png
bottom of page