top of page

Rozjetá Hlubina opět bodovala

Déjà vu. I takto by šla popsat nálada, kterou teď prožívá celý tým Hlubiny. Po výhře nad Novým Jičínem se opět alespoň na nějaký čas nachází na prvním místě Divize F. Vše přitom začalo docela nevinně. První minuty se hráči poznávali a k prvnímu zakončení ze střední vzdálenosti se dostal až v 16. minutě Chlopek, jeho pokus ale brankář vyrazil. Hlubina začala mít navrch a vytvářela si další příležitosti. Ve 22. minutě převzal míč Badalyan a skákavou nahrávkou vyzval ke střele Förstera. Ten svým volejem mířil mezi tři tyče, brankář byl však připraven. Následovala série rohových kopů, o které nebyla nouze. Unie jich měla v první půli celkem sedm. Od 35. minuty se dostal do hry i Jičín, který si vytvořil dva nebezpečné náznaky šance. K zakončení se však nikdo nedostal. V poslední minutě prvního poločasu si našel Bělíčkův centr Badalyan, jeho hlavičku však brankář skvěle vychytal. Do kabin se šlo za remízového stavu 0:0.


Do druhé půle vstoupili lépe hosté a první minuty měli více ze hry. V 51. minutě musel Hatoň poprvé zasahovat, když z nebezpečné blízkosti hlavičkoval Nieslanik. Tím však všechny útočné snahy Jičína skončily a otěží se opět zmocnila Unie. V 54. minutě skvěle zalepil vysoký míč Badalyan, který kolmicí vyslal do šestnáctky Hrušovského, ten zachoval klid a střelou na zadní poslal Hlubinu do vedení 1:0. O necelých sedm minut později se dostal ke střele z úhlu Förster, brankář však špičkou nohy střelu vytěsnil na roh. V 65. minutě přišla další šanci, střídající Schmutz obešel obránce a jeho levou nohou mířil na zadní tyč, kterou jen těsně minul. O necelých 10 minut později zahrávala Hlubina přímý kop. Do zakončení se dostal Krčmařík, jenže bránu netrefil. Tečku za zápasem napsal další střídající hráč, Milan Sasko. Ujmul se přímého kopu z pravé strany hřiště a míč zatočil na přední tyč, na což brankář nestihl zareagovat, 2:0. Hráči se tak mohli radovat z dalšího vítězství.


Zdeněk Skotnica: „Musím říct, že vítězství je zasloužené. Vytvořili jsme si takřka sedm vyložených šancí, ze kterých jsme vytěžili dvě branky. Odskočili jsme soupeřům, kteří jsou za námi a jsem rád, že jsme stále v top trojce. Cenné je také čisté konto, hráči dostávají pokyny, ať dostupují hráče, ať jsou důrazní v osobních soubojích, ovšem není to jen o obranné čtyřce, ale o celém týmu, který hraje poctivě do defenzivy."


TJ Unie Hlubina - FK Nový Jičín 2:0 (0:0)


Branky: 55. Hrušovský, 84. Sasko


Sestava: Hatoň - Podraza, Tomek, Krčmařík, Bělíček - Petrík (79. Foniok), Knedla - Chlopek (58. Schmutz), Förster, Hrušovský (58. Sasko) - Badalyan (64. Kalay)




159 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page