top of page
Obrázek autoraTJ Unie Hlubina

Remíza s Rýmařovem

V sobotu odehrála Hlubina další duel, ve kterém hostila soupeře z dalekého Rýmařova. Unii bohužel nevyšel vstup do utkání a ve 12. minutě poslal Jiskru do vedení Hleba. Druhý poločas začal v podobném duchu a hned v 52. minutě navýšil na O:2 Kolísek. Poté převzali otěže utkání domácí a postupně zvyšovali svůj tlak. V 64. minutě reagoval snížením Badalyan. Následovalo několik šancí, které vyústily ve vyrovnávací gól. Autorem poslední branky se stal Sasko. Hlubina si s Rýmařovem rozdělila body.


Zdeněk Skotnica: „Škoda, že jsme dnes nehráli o 5 minut déle, určitě bychom dokonali zasloužený obrat. V prvním poločase jsme nebyli důrazní a obdrželi jsme zbytečný gól. Ve druhé půli nás zase přibrzdila branka z rohového kopu, ale i tak jsem věřil, že zápas ještě můžeme zvrátit. Střídající hráči oživili hru, vytvářeli jsme si šance, soupeř šlapal vodu a zdržoval. Dali jsme dva góly, ale více jsme už bohužel nestihli. Každopádně si cením dnešního bodu, ale zůstává ve mně pachuť - myslím si, že jsme mohli mít všechny tři body, protože jsme byli ve většině zápasu lepším týmem".


TJ Unie Hlubina - SK Jiskra Rýmařov 2:2 (0:1)


Branky: 64. Badalyan, 84. Sasko - 12. Hleba, 52. Kolísek


Sestava: Otoupalík - Frébort, Tomek, Podraza, Bělíček - Knedla (61. Schmutz), Petrík (85. Klíma) - Chlopek (80. Foniok), Förster, Hrušovský (61. Sasko) - Kalay (46. Badalyan)




45 zobrazení0 komentářů

Comments


logo hlubina.png
bottom of page