top of page

PREVIEW: HLUBINA - POLANKA (SOBOTA, 15:30)

Dva Ostravští rivalové, dva stoprocentní týmy jara, dvě nejlepší defenzivy soutěže, ale jen jeden může ve své bilanci pokračovat. V tomto duchu se ponese sobotní bitva o Ostravu.


FK POLANKA NAD ODROU


Polanka patří mezi černé koně soutěže a za špičkou tabulky zaostává jen o pár bodů. První dvě jarní utkání zvládli hráči z Jihozápadu Ostravy na výbornou a připsali si dva cenné skalpy - vítězství s Bohumínem 3:0 a s Karvinou B 1:0. Předvádí obětavou a disciplinovanou týmovou hru směrem dopředu i dozadu, o čemž svědčí dvě čistá konta a čtyři různí střelci. První venkovní utkání jara a hned derby s městským rivalem bude pro Polanku velkou výzvou. Jak si dokáží poradit na hřišti rozjeté Hlubiny?


TJ UNIE HLUBINA


Naše Unie rovněž zažívá skvělý start jarní části sezóny a po utkání s Bohumínem se posunula na průběžné 3. místo za rezervy Opavy a Karviné. Nejlepším střelcem jara je prozatím Jiří Hrušovský se třemi góly, po zimní pauze se konečně radoval i kanonýr Patrik Chlopek. Další dobrou zprávou je debut Gevorga Badalyana, který si po zranění připsal prvních 20 minut a asistoval u čtvrté branky Unie. Tým je ofenzivně naladěný a dopředu je požene domácí publikum. Vstřelí Unie alespoň 2 branky?


TRENÉR


Zdeněk Skotnica: „Polanka prokázala kvalitu již na podzim, kdy nás na jejím domácím hřišti přehrávala a my si se štěstím přivezli bod. Kvalitu potvrzuje i na jaře, a proto nás v sobotu nečeká nic lehkého. Očekávám boj o každý metr hřiště. Hosté jsou nepříjemný běhavý soupeř se silnou stoperskou dvojicí a rychlými útočnými hráči. Oba týmy na jaře braly zatím plný počet bodů a my jsme nachystaní na Hlubině rozhodně přidat další 3!"


Divize F - 16. kolo


TJ Unie Hlubina 3. místo (26 bodů, skóre 22:14) - FK Polanka nad Odrou 7. místo (22 bodů, skóre 19:17)


Hráči ke sledování: Patrik Chlopek (nejlepší střelec) - Dominik Dybal (obranná zeď)


Vzájemný zápas: FK Polanka nad Odrou - TJ Unie Hlubina 0:0





205 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page