top of page

PREVIEW: HLUBINA - NOVÝ JIČÍN (SOBOTA, 16:30)

Dvě výhry v řadě pro Hlubinu, dvě prohry v řadě Nového Jičína, dvě rozlišné formy, ale v tabulce rozdíl pouhých dvou bodů. Sobotní duel tak přinese souboj o důležitých šest bodů v bitvě o čelo tabulky.


FK NOVÝ JIČÍN


I tentokrát hostíme těžkého soupeře. Nový Jičín patří již několik let k tradičním účastníkům Divize, oproti předchozím ročníkům však letos hraje o postup a aktuálně se nachází na čtvrtém místě, hned za Hlubinou. Tým se aktuálně nenachází v dobrém rozpoložení a poslední dvě utkání prohrál shodným výsledkem 2:1, a to s Bohumínem a s Polankou. I přes to je na místě brát jejich sílu v potaz, v Divizi F jsou nejlepším celkem hrajícím venku, kdy z deseti zápasů mají úctyhodných sedm výher. Útočnou oporou Jičína je s deseti brankami Denis Nieslanik, který má ve svých 24 letech zkušenosti s druhou i se třetí ligou. Chytne Jičín po dvou prohrách opět formu a bude se radovat ze tří bodů?


TJ UNIE HLUBINA


Po výhře s Bruntálem přišla v minulém kole další cenná výhra, tentokrát na půdě Valašského Meziříčí, a to v poměru 0:2. Toto utkání bylo pro Hlubinu obzvláště důležité, jelikož dokázala potvrdit body s Bruntálem a může i nadále pomýšlet na stupně vítězů. Vyzdvihnout si pak zaslouží zejména týmové odhodlání a takticky disciplinovaná hra celé sestavy. Dobrou zprávou je, že se po delší odmlce prosadil i nejlepší střelec Unie, Patrik Chlopek, který přidal osmou trefu letošní sezóny. Do sestavy se také vrátil útočník Milan Sasko, který si odpykával trest za červenou kartu. V duelu s Valmezem odehrál slušných 68 minut. Dokáže Hlubina navázat na předchozí vítězství a udrží tři body na domácím stadionu?


TRENÉR


Zdeněk Skotnica: „V sobotu přivítáme nepříjemného a dlouholetého účastníka divize, Nový Jičín. Hráči Jičína se prezentují celoplošným běhavým fotbalem, kde využívají maximální šířku hřiště a důraz v šestnáctce. V Jičíně jsme byli horším mužstvem a zaslouženě prohráli nejtěsnějším rozdílem 1:0. Soupeři určitě máme co vracet a chceme navázat na dobré výkony, které momentálně předvádíme. Nový Jičín je za námi o dva body, vítězstvím chceme odskočit a upevnit si momentální třetí příčku v tabulce."


DIVIZE F - 21. KOLO


TJ Unie Hlubina 3. místo (36 bodů, skóre 29:17) - FK Nový Jičín 4. místo (34 bodů, skóre 36:27)


Hráči ke sledování: Patrik Chlopek (křídelní hráč, 8 branek, nejlepší střelec týmu) - Denis Nieslanik (silový útočník, 10 branek, nejlepší střelec týmu)


Podzimní vzájemný zápas: FK Nový Jičín - TJ Unie Hlubina 1:0 (0:0), střelec Staněk 55. minuta




134 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page