top of page
Obrázek autoraTJ Unie Hlubina

PREVIEW: HLUBINA - KARVINÁ B (SOBOTA, 15:30)

V sobotu přivítá Hlubina aktuálního lídra Divize F - Karvinou B. Tento mač přinese pikantní souboj o 6 bodů do tabulky. Povede se Unii sesadit Karvinou B z prvního místa?


MFK KARVINÁ B


Karviná aktuálně vévodí Divizi F a po výhře 1:0 nad Rýmařovem, 4:0 nad Frenštátem a prohře 1:0 s Polankou má na jaře prozatím bilanci 2-0-1. Karviná umí také zápasy venku a z osmi venkovních utkání si připsala čtyři výhry a jednu remízu. Karvinští nemají žádného obávaného střelce a těží především z týmové hry. I přesto patří mezi nejlepší střelce se 3 brankami Goj a Guimares Da Silva. Hráči jsou na každém zápase velmi namotivováni, chtějí se před trenéry předvést a dostat šanci v A-týmu. Proto předvádí agresivní a běhavý styl s vysokým napadáním. Podaří se jim udržet aktuální prvenství?


TJ UNIE HLUBINA


Tři zápasy, tři výhry, jedna obdržená branka, sedm vstřelených. Co více dodat, Hlubina pokračuje ve skvělé jarní formě a stále více se přibližuje k celkovému vedení. Devět bodů z úvodních kol je nad očekávání a mohou hrát s klidnou hlavou. Unie v minulém zápase pustila Polanku pouze k jedné střele a i nadále zpečeťuje titul nejlepší obrana Divize F. Jak dokládá minulý zápas, není to dáno pouze obrannou čtveřicí a brankářem, ale celkovou týmovou hrou, bojovností a rychlými přechody do útočné fáze, kde se hráči snaží kombinovat a držet míč. Podaří se Unii využít psychické pohody a dojde si pro další 3 body?


TRENÉR


Zdeněk Skotnica: „My jsme s Karvinou hráli přátelské utkání v létě, kdy jsme zjistili, že je to opravdu běhavý tým a hrají nadstandardně vysoký fotbal s velkou nátlakovou hrou a kvalitou na míči, využívají velký prostor hřiště. Potom jsme s nimi v mistrovském utkání hráli výborný fotbal, věděli jsme, co od nich očekávat, nenechali jsme je kombinovat a prohráli jsme smolně 1:0. Šancí jsme si však vytvořili více a byl bych velice rád, kdybychom jim tu prohru teď vrátili na domácím hřišti, protože si myslím, že jsme nyní ještě silnější než venku."


DIvize F - 17. kolo


TJ Unie Hlubina 3. místo (29 bodů, skóre 23:14) - MFK Karviná B 1. místo (30 bodů, skóre 31:19)


Hráči ke sledování: Boris Förster (ofenzivně laděný střední záložník) - Patrik Goj (rychlé útočné křídlo)


Vzájemný zápas: MFK Karviná B - TJ Unie Hlubina 1:0




176 zobrazení0 komentářů

Comentários


logo hlubina.png
bottom of page