top of page

Preview: Hlubina - Břidličná (sobota, 15:00)

Po zimní pauze se opět setkáme na Hlubině. K vidění toho bude hodně - nové posily, přestavěná Břidličná, poločasová soutěž a především srdnatý výkon našich hráčů. Jak dopadne první jarní mistrovské utkání?


TJ BŘIDLIČNÁ


Tabulkově nejhorší tým podzimu, nejvíce proher v soutěži. I proto došlo přes zimu k přestavění kádru a přišlo několik důležitých posil. Mezi nejzvučnější jména patří Josef Pančochář, ofenzivní síla, která má bohaté zkušenosti s druhou a třetí ligou, a Roman Bala, nová obranná zeď, která rovněž prošla druhou a třetí ligou. Všechny tyto změny zaštiťuje nový kouč René Vojtěšek. Generálku Břidličná zvládla na výbornou a porazila Jeseník 6:0 - hattrick vsítila útočná opora Adamovský, dva góly rovněž přidal Cudrák. Zahájí Břidličná s novým kádrem boj o záchranu vítězně?


TJ UNIE HLUBINA


Hlubina prožila snový vstup do Divize F a po jarní části se nachází na 6. místě. I přes to přišli do klubu dva noví hráči. Jedním z nich je Gevorg Badalyan, který má několik startů v nejvyšší české lize za Baník Ostrava. Druhá posila byla sázka na dravé mládí, což představuje Jiří Hrušovský, který k nám přichází z Vítkovic. Oba dva jsou přínosem především do ofenzivní části hry. Rovněž Hlubina završila přípravu vysokou výhrou, a to 7:0 proti Brušperku. Hattrick vsítil Chlopek a dvě branky přidal Bobčík. Dokáže Unie navázat na výkony z podzimu?


TRENÉR


Zdeněk Skotnica: „Víme o soupeři, že má nového trenéra a několik posil z vyšších soutěží. Navíc měl slušnou přípravu a budou chtít na jaře zachránit divizi. My se ale budeme soustředit na svůj výkon a budeme chtít ukázat fanouškům, že z Hlubiny se body lehce vozit nebudou."


DIVIZE F - 14. kolo


TJ Unie Hlubina 6. místo (20 bodů, skóre 16:13) - TJ Břidličná 14. místo (10 bodů, skóre 18:37)


Hráči ke sledování: Patrik Chlopek (6 branek) - Josef Pančochář (0 branek, jarní posila)


Vzájemný zápas: TJ Břidličná - TJ Unie Hlubina 2:3





191 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page