top of page

PREVIEW: HLUBINA - BRUNTÁL (SOBOTA, 16:00)

V tomto zápase se střetne nejlepší defenziva s nejhorší ofenzivou Divize F. Oba týmy nejsou v nejlepším rozpoložení, Hlubina minulý týden zažila první jarní prohru, Bruntál má na jarním kontě pouze jedinou branku.


FC SLAVOJ OLYMPIA BRUNTÁL


Bruntál patří již třetím rokem mezi outsidery Divize F a vždy unikl sestupu jen o chloupek. Jinak tomu není ani letos a aktuálně se nachází na předposledním třináctém místě, kdy má na kontě pouze o bod více než poslední Břidličná. V prvním utkání jara si Slavoj poradil v derby s Krnovem, který porazil 1:0. Následovaly prohry s Opavou B 2:0 a Břidličnou 0:3, remíza s trápícím se Bohumínem 0:0 a opět prohra, tentokrát s Polankou 0:2. Jejich jarní bilance tak činí 1-1-3 se skóre 1:7. Nejlepším střelcem Bruntálu je pětigólový Jan Rončák, jenž rovněž vstřelil jedinou jarní branku našeho sobotního soupeře. Zajímavostí je, že Rončák hrál ještě minulý rok Okresní přebor. Dalším zajímavým faktem je, že se Bruntálu daří stejně v domácích i ve venkovních zápasech (doma 7 bodů, skóre 9:19, venku 7 bodů a skóre 8:19). Prostředí tak pro ně nehraje prakticky žádnou roli. Bruntálu zvlhl střelný prach a již 4 zápasy v řadě nevstřelil gól. Podaří se jim v sobotu skórovat?


TJ UNIE HLUBINA


Unie zažila před týdnem první jarní prohru, o kterou se v minulém utkání postaral Havířov. Další nepříjemností bylo zranění defenzivního hráče Dominika Šindlera, který byl z hřiště odnesen na nosítkách a proti Bruntálu bude chybět. Ani Hlubině se gólově příliš nedaří a za poslední 3 utkání vstřelila pouhé 2 branky. Obě branky navíc střelili stopeři, jmenovitě Jan Krčmařík a Jan Tomek. Útočné řady v čele s nejlepším střelcem Patrikem Chlopkem čekají na další zářez už přes 270 minut. Utkání s Bruntálem přináší mnoho otázek: Jak moc bude znát Šindlerova absence? Hodí hráči první prohru za hlavu a odvedou další 100% výkon? Prosadí se konečně někdo z útočné řady?


TRENÉR


Zdeněk Skotnica: „Karty jsou před sobotním zápasem rozdány dle tabulkového postavení jasně. Jsme favority a na domácí půdě to chceme všem ukázat. Zdání ale klame a Bruntál ve svých zápasech nedává body zadarmo, což jsme pocítili už na podzim při výhře 1:2, kdy jsme byli nuceni otáčet výsledek. Proto apeluji na všechny hráče, ať se vyhneme nějakému podcenění! Všechny samozřejmě mrzí smolná prohra z Havířova, ale o to více budeme chtít před domácími fanoušky zvítězit."


Divize F - 19. kolo


TJ Unie Hlubina 4. místo (30 bodů, skóre 32:20) - FC Slavoj Olympia Bruntál 13. místo (14 bodů, skóre 17:38)


Hráči ke sledování: Patrik Chlopek (ofenzivně laděné křídlo) - Ondřej Kušnír (zkušený stoper, mistr ligy se Spartou)


Podzimní vzájemný zápas: MFK Slavoj Bruntál - TJ Unie Hlubina 1:2 (1:1), střelci zápasu Slavík - Förster, Chlopek




150 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page