top of page

PREVIEW: BÍLOVEC - HLUBINA (NEDĚLE, 17:00)

Po zaváhání s Rýmařovem se Unie chystá na reparát s Bílovcem. Ten nenaplnil předsezónní predikce a již nemá šanci ani na umístění v TOP 3. I přes to se očekává velmi vyrovnaná bitva.


FK BÍLOVEC


Bílovec byl před sezónou považován za jednoho z favoritů Divize F, ovšem jejich podzimní a jarní forma je jako nebe a dudy - v závěrečném utkání podzimu prohrál s posledním Bruntálem a od té doby nedokázal navázat na předešlé skvělé výsledky a herně se trápí. Až v posledních třech kolech našel konečně Bílovec recept na výhru a poradil si s Břidličnou 0:1 a s Polankou 1:2. Na výhru na domácí půdě stále čeká. Nejlepším střelcem klubu je s jedenácti brankami Martin Limanovský (aktuálně třetí nejlepší střelec Divize F). I přes to, že tým nepotvrdil na jaře své ambice, bude velmi nepříjemným soupeřem - mají kvalitní kádr, do zápasu mohou vstoupit s klidnou hlavou a honí je touha první jarní výhry před svými fanoušky.


Toto utkání má také specifický nádech pro trenéra Bílovce, Jana Woznicu, který v minulosti trénoval právě Hlubinu.


TJ UNIE HLUBINA


Hlubina se na rozdíl od Bílovce dokázala ze špatného závěru podzimu velmi rychle oklepat a chytla vůbec nejlepší jarní formu ze všech celků soutěže. Právem si tak vysloužila uznání ostatních a tři kola před koncem si stále může pohrávat s myšlenkou, že se stane mistrem Divize F. Této myšlence trošku zkomplikoval cestu Rýmařov, který si minulé kolo z Hlubiny odvezl bod. I proto mají nyní hráči větší motivaci napravit své zaváhání. Celý tým si je vědom, že pokud chtějí na konci sezony zvednout pohár, musí v tomto zápase zvítězit. Nejlepším střelcem Unie je stále Patrik Chlopek s deseti brankami. Dokáže trenér Skotnica v tomto důležitém utkání zvolit vítěznou taktiku?


TRENÉR


Zdeněk Skotnica: „V Bílovci nás nečeká nic lehkého. Domácí tým v čele s bývalým trenérem Hlubiny Woznicou nás porazil na podzim 1:2 a my chceme Bílovci prohru oplatit. Oba týmy mají problémy se sestavou vinou zranění, ale kádr máme natolik široký, že se nemáme čeho obávat. Stále bojujeme o co nejlepší umístnění v historicky první divizní sezoně, a proto věřím ve 100% výkon celého týmu."


Divize F - 24. kolo


FK Bílovec 8. místo (32 bodů, skóre 43:37) - TJ Unie Hlubina 3. místo (43 bodů, skóre 39:20)


Hráči ke sledování: Souboj nejlepších střelců týmů Limanovského s Chlopkem


Podzimní vzájemný zápas: TJ Unie Hlubina - SK Bílovec 1:2 (1:1), střelci: Dawid - Krayzel, Gajdošík






76 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page