top of page
Obrázek autoraTJ Unie Hlubina

PREVIEW: BOHUMÍN - HLUBINA (NEDĚLE, 15:00)

První venkovní utkání jara zahájíme na horké půdě Bohumína, který patří mezi favority soutěže. Bospor navíc stihl před duelem s Hlubinou posílit a dává najevo, že to s postupem myslí vážně. Dokáže Hlubina navázat na vítězství s Břidličnou?


FK BOSPOR BOHUMÍM


Bohumín má stejný bodový zisk jako Hlubina a momentálně patří k nejlepším celkům na domácí půdě - 5 výher, 2 remízy a žádná prohra. V prvním jarním kole zaváhal na hřišti Polanky a odvezl si prohru 3:0. Asistent trenéra nazval vstup do sezóny jako "kruté jarní vystřízlivění". Možná i proto se před utkáním s Hlubnou objevila v kádru nová posila, Marek Neumann, který do Bohumína přichází z Hlučína. Celkem si ve třetí lize připsal 134 zápasů. Bospor si bude chtít po prohře s Polankou spravit chuť a potvrdit domácí neporazitelnost.


TJ UNIE HLUBINA


Unie potvrdila v prvním utkání jara roli favorita a porazila Břidličnou 2:0. Přiblížila se tak ještě více čelu tabulky. Snový debut zažil Jiří Hrušovský, který vstřelil obě branky Hlubiny. Klub sídlící v srdci Ostravy i nadále prokazuje nejlepší obranu soutěže, kdy ze 14 utkání obdržel pouhých 13 branek. Psychologický faktor je na straně hostů, jako nováček soutěže mají dostatek bodů a mohou hrát s klidnou hlavou. Podaří se pohoda hráčů přenést i na hřiště a zlomí domácí sérii Bohumína?


TRENÉR


Zdeněk Skotnica: „Společně s Opavou, Karvinou a Bílovcem je Bohumín favorit soutěže. Mají velmi kvalitní kádr a většinu bodů sbírají doma, budeme to mít velmi těžké. První vzájemný zápas na podzim nám však ukázal, že se s nimi dá hrát, porazili jsme je 3:0, do ničeho jsme je nepustili a snad tento výkon zopakujeme i teď. Máme dostatek bodů, nemusíme se ničeho bát a věřím, že si alespoň bod odvezeme."


Divize F - 15. kolo


FK Bospor Bohumín 5. místo (23 bodů, skóre 29:23) - TJ Unie Hlubina 6. místo (23 bodů, skóre 18:13)


Hráči ke sledování: Jan Klejnot (ofenzivní pravý obránce) - Jiří Hrušovský (2 branky v minulém kole)


Vzájemný zápas: TJ Unie Hlubina - FK Bospor Bohumín 3:0




185 zobrazení0 komentářů

Comments


logo hlubina.png
bottom of page