top of page

Porážka 4:0 s Dolní Datyní


Odložené utkání s Dolní Datyní kvůli špatnému terénu nám bohužel nevyšlo a proti poslednímu celku soutěže jsme museli zkousnout hořkou porážku 4:0. Naše neproměněné šance trestali z rychlých brejků domácí a nás mohli těšit jen skvělí fanoušci. Po utkání jsme vyzpovídali trenéra Jana Woznicu:


S Dolní Datyní 4:0, jak ten zápas vidíš zpětně? Jak to probíhalo?

Ten zápas se nám vůbec nepovedl a to ani výsledkově ani herně a doufám, že hráči už na něj zapomněli. Do utkání jsme šli s cílem nedostat domácí hloupou chybou na koně a naopak sami se brzy prosadit. V desáté minutě ale přišla hloupá ztráta, brejk

a gól. Od té chvíle se domácí stáhli do bloku osmi lidí, jen bránili a my nebyli schopni se prosadit.


Nebyl to trochu krutý výsledek?

Nevím jestli krutý, ale neodráží dění na hřišti. My chtěli hrát fotbal, bohužel hřiště bylo v katastrofálním stavu, takže kombinace nebyla možná a museli jsme hrát hodně vzduchem, což zase vyhovovalo domácím. I tak jsme se ale dostali do několika šancí, dvakrát jsme zakončovali na malém vápně, ale když nedokážeme proměnit takové šance, nemůžeme mít body. V závěru už jsme to otevřeli a bylo to hop nebo trop. Buď vyrovnáme nebo se do otevřené obrany prosadí domácí.


Co se stalo, že to hráčům nešlo?

Nechci vše svádět na únavu, přestože ten program máme fakt náročný. De facto třetí týden jsme jeli sobota - středa - sobota. Hráči určitě chtěli, ale na tom malém hřišti a špatném terénu to bylo hlavně o bojovnosti a důrazu, a většina hráčů si s tím nedokázala poradit.




18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page