top of page

Poradili jsme si i s Starou Bělou a ovládli jsme skupinu poháru!

Dnes jsme na umělé trávě ve Vratimově nastoupili již k pátému utkání v Poháru městského fotbalového svazu proti celku FK Stará Bělá. Už od prvních minut jsme převzali iniciativu celého zápasu, bohužel jsme ale nebyli dostatečně klidní v koncovce a velký počet šancí v prvním poločase korunovalo nastřelené břevno. I do druhého poločasu jsme nastoupili velmi aktivně. Pokud jsme zrovna nemířili vedle brány, tak nás vychytal skvěle chytající, teprve sedmnáctiletý gólman hostí Maxim Pitřík.


Naše snaha už gólově vyústila v 61. minutě, kdy agresivním pressingem nadvakrát dorážel Jakub Dziža a my jsme zaslouženě vedli 1:0. O deset minut později zahráli hosté ve vápně rukou a Jan Krčmařík gólmana Pitříka s přehledem překonal.


Trenér Bohuš Keler byl po zápase spokojený s hrou, ale ke spokojenosti chybělo více gólů: “Celkově musím říct, že jsme byli lepším mužstvem, šancí jsme měli opravdu mnohem více, soupeři jsme dovolili asi dvě šance. Je pravda, že ten výkon byl takový trošku v některých fázích rozhádaný. Naše mužstvo zatím není dostatečně sehrané a jde vidět, že nově příchozí hráči si teprve musí na tempo zápasů zvykat. Bohužel jsme museli v sestavě udělat mnoho změn a ještě musíme zapracovat na sehranosti týmu. Máme na to ještě měsíc, tak snad to dáme dohromady.”


V pohárových zápasech jsme nenašli přemožitele a s patnácti body jsme jasně ovládli skupinu. Nyní už bude následovat finálové utkání.


25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page