top of page

Opět vítězně!

Výhra se ze začátku utkání s Bruntálem nerodila zrovna podle našich představ. Místo toho, aby Unie vedla po Chlopkově akci z 11. minuty, kdy dával pod sebe hned třem našim hráčům, dostala po Kušnírově hlavičce gól ze zbytečného rohu. Naštěstí dali kluci hlavy nahoru a hráli i nadále svou hru, což bylo ve 34. minutě odměněno gólem. Vyrovnávací branku zařídil Chlopek, který po úniku po pravé straně skvěle předložil na přední tyč Badalyanovi, který svou šanci spolehlivě proměnil. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.


Ve druhém poločase už to ale byl fotbal víceméně na jednu bránu. Nejdříve v 52. minutě selhal v tutovce na malém vápně Kalay, nicméně o tři minuty později už pálil ostrými z hranice šestnáctky Förster, byť s pomocí lehké teči 2:1. V 66. minutě pak přišel dost možná nejhezčí moment celého zápasu. Po faulu na Kalaye si postavil na dvaceti metrech od brány míč Bělíček a střelou levou nohou přes zeď zamířil zcela přesně do horního rohu soupeřovy branky, čímž navýšil vedení domácích na 3:1. Další příležitost měl v 78. minutě Chlopek, když postupoval sám ze strany na brankáře Studeného, ten však jeho pokus vyrazil. V 81. minutě mohl navýšit skóre Badalyan, ale stejně jako po něm dorážející Petrík nedokázal míč dostat za Studeného záda. Poslední vyloženou šanci měl v 85. minutě Ondřej Klíma, který však rovněž neusměrnil hlavičku z malého vápna do sítě.


Zdeněk Skotnica: „Jsem rád, že jsme dnes potvrdili roli favorita a získali důležité body do vyrovnané divizní tabulky.

Utkání bylo jasně v naši režii, akorát mě mrzí, že utkání neskončilo větším rozdílem. Dnes se ukázal charakter týmu, který i přes nepříznivý vývoj zápas otočil a dotáhl ke třem bodům."


TJ Unie Hlubina - MFK Slavoj Bruntál 3:1 (1:1)


Branky: 34. Badalyan, 55. Förster, 66. Bělíček - 19. Kušnír


Sestava: Otoupalík - Bělíček, Tomek, Krčmařík, Podraza - Foniok (52. Hrušovský), Knedla (52. Dawid), Förster (79. Klíma), Chlopek (79. Schmutz) - Kalay (70. Petrík), Badalyan



133 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page