top of page

Martin “Maďar” Kočner: Děkujeme za podporu v zápasech

Nikdo mu neřekne jinak, než Maďar. V současné době nastupuje na stoperovi. A s béčkem si přeje postup. Představujeme Martina „Maďara“ Kočnera.





Ahoj co bys prozradil ze svého soukromí?

Ahoj, tak jmenuji se Martin Kočner (přezdívka ,,MAĎAR) je mi 31 let, tak patřím už pomalu a jistě ke starším hráčům a to neovlivníme. Bohužel. Mezi mé koníčky patří celkově sport ale nejvíc hokej, fotbal a malá kopaná, kterou hraji za Ostravský Zabřeh s klukama z Hlubiny, a máme zážitky, jelikož jsme se dostali s týmem do ligy mistrů a evropských pohárů, což je pro všechny super zážitek a zkušenost.


Jak dlouho působíš na Hlubině, a kde všude jsi hrál?

Na Hlubině působím teď od podzimu, tak jsem nováček, ale některé kluky už jsem znal, tak bylo jednoduché zapadnout, ale celkově tu je i fajn parta, což je super a základ v týmovém sportu.

A před Hlubinou jsem hrával odmala za Sokol Hrabůvka, kde jsem trávil celý žákovský fotbal. V 17 letech jsem byl na hostování U18 Baník Ostrava, ale nedopadlo to. A pak mě kroky už vedly jen do FK TISEK, Slavoj Rychvald a Unie Hlubina, kde teď momentálně působím


Kdo tě k fotbalu přivedl?

K fotbalu mě dovedl otec. Taky se mu říká (Maďar), od něho jsem zdědil přezdívku, jelikož pochází kousek od maďarských hranic. Otec hrával odmala taky fotbal, a je to jeho život tak jako můj. Nedovedeme si to bez něj představit.

Na jakém postu nastupuješ?

Odmala hraju na střední záloze, tam mi to vyhovuje nejvíce, jelikož si tam zahraješ nejvíce ,a myslím si že jsem i tvůrčí typ hráče, a i technicky na tom nejsem nejhůře. Horší to je už s běháním, ale to se dá doladit. Teď ale hraju na Hlubině na stoperu s Pedrem, kde nám to vyhovuje, jsme jakoby mazáci týmu.

Jak zatím hodnotíš dosavadní průběh sezóny?

Zatím pozitivně. Jsme na druhém místě, a pořád bez prohry, což asi nikdo nečekal, akorát to kazí, že máme z 10 zápasů 5 remíz, což je hodně, a některé byly i smolné. Jinak bychom byli nejspíš i první, a myslím že i zaslouženě.


Který zápas se povedl podle tvých představ?

Nejlepší zápas, co zatím byl, tak nejspíš proti Záblatí, které myslím si patří k lepším celkům soutěže, a my jsme je po technické i taktické a hlavně srdíčkem a bojovnostiípřeválcovali u nich 0:4.

Ma béčko v sezóně nějaký cíl?

Myslím, že cíl nás všech je postup. Proto to hrajem. Dokazovat si vždy víc, že máme i na vyšší soutěž, jinak by to nemělo smysl být bez cíle. Tým na to rozhodně máme.


Jaký je tvůj nejoblíbenější hráč a klub?

Nejoblíbenější hráč asi nejspíš Messi, ten je úplně jinde než všichni. A klub ten nemám žádný. Já fandím krásnému fotbalu.


Jak se ti na Hlubině líbí?

Já jsem na Hlubině spokojený, mám to kousek, perfektní zázemí, ideální tréninky a skvělá parta, a to se mi na ní líbí.


Co bys vzkázal divákům?

Tak zaprvé bych jim poděkoval, že na nás chodía fandí nám, toho si my na hřišti všímáme, a je to fajn. Tak jen chci aby chodili a fandili dále a pomohli nám dojít za prvním místem a postupem, ať jsme v tom všichni společně a užijeme si to. Děkuji.

146 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page