top of page

Jiskra Hrušov - Hlubina „B“ 4:1 (3:0)




Jiskra Hrušov - Hlubina „B“ 4:1 (3:0)

Sestava: Nerud – Šťastný, Šebek, Petrov, Luka – Burčin – Urbánek, Řezníček, Ulman - Bílý

Bartoš, Klimo, Bjaček, Poruba

Na nekvalitním hřišti v Hrušově jsme bohužel ani tentokrát nebyli úplnými favority a zápas podle toho také skončil. Domácí hráli zkušeně to, co potřebovali a naši sérii proher na venkovních hřištích navýšili o jednu další.


Zápas jsme nezačali špatně a už ve 3. minutě jsme byli blízko vstřelení gólu, jenže tvrdá střela Bílého skončila mimo. V 6. minutě se opět projevila naše bolest – bránění rohových kopů. Po centru od rohového praporku míč chvíli poskakoval mezi hráči v našem vápně a jako skoro vždy jsme se k němu nedokázali dostat jako první my, ale soupeř, jmenovitě Jaroslav Muržin – 1:0 pro domácí. Odpovědět jsme mohli o tři minuty později, ale Řezníček v dobrá pozici netrefil vysoký míč a nevyrovnal. V 16. minutě nás podržel brankář Nerud, který nejprve vychytal situaci jeden na jednoho a následně vyrazil i dorážku. Ve 22. minutě jsme zase měli vyrovnání na kopačce, jenže nadějný centr do vápna nedokázal Bílý ve vyložené pozici trefit a míč tak jen proletěl pokutovým územím. To byla naše poslední šance první půle, pak už útočila jen Jiskra. Nejprve ve 29. minutě vykryl Nerud samostatný průnik z úhlu, ve 38. minutě domácí naštěstí zakončili svou šanci jen těsně vedle. Ve 39. minutě už se ale Jiskra mohla radovat z navýšení skóre. Naše obrana zaspala při přímém kopu a Mrůz sám proti Nerudovi uspěl. Hned o minutu později jsme při bránění zase zaspali a Pecha se dostal do úniku a sám proti Nerudovi nezaváhal. Poločas tak skončil vedením domácích 3:0.


Druhá půle tolik šancí jako ta první nenabídla. Domácí hráli stále stejně a na náš tým to s přehledem stačilo. Naše nákopy na útočící hráče si stopeři Hrušova bez problémů pohlídali a ve středu hřiště zastavovali veškeré naše snahy o útok domácí záložníci. Přehuštěným středem zkrátka cesta nevedla a křídelní prostory jsme bohužel nevyužívali tak, jak si situace žádala. Zápas plynul podle neměnného scénáře a náš čas na zdramatizování zápasu se rychle krátil. Naděje nám svitla v 60. minutě, když se za obranu dostal Řezníček, naservíroval míč před prázdnou bránu Bílému a ten snížil na 3:1. Jenže tím jsme se šancemi a góly bohužel skončili. Zbytek zápasu patřil domácím a ti několikrát prověřili našeho brankáře. Ten nejprve v 69. minutě vychytal samostatný nájezd domácích, v 76. minutě nebezpečný útok tři domácích hráčů na jediného našeho obránce pokazila slabá finální přihrávka, kterou zachytil a v 82. minutě natřikrát zkrotil nebezpečnou střelu. Poslední gól tak padnul až v 89. minutě, kdy dlouhý míč za obranu dostal Pecha, jemuž ve sprintérském souboji naprosto nestačil Bartoš a tak Pecha vstřelil svůj druhý gól v zápase. Konečné skóre zápasu tak bylo 4:1.

79 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page