top of page

Jarní část jsme zahájili vítězstvím

V prvním jarním utkání jsme na naší domácí půdě přivítali Břidličnou. Ačkoliv se Břidličná nachází na posledním místě, přes zimu výrazně posílila a pro kluky se jednalo o velmi složité utkání. Naštěstí jsme poločasové vedení 2:0 dotáhli do zdárného konce.


Už od první minuty začala hrát Hlubina aktivní fotbal a přinutila Břidličnou rychle chybovat. První jarní trefu zařídil již ve 4. minutě po hrubici v obraně nováček Hrušovský. Po rychle vstřelené brance se hra více vyrovnala. Břidličná se pomalu začala prosazovat v útočné fázi a po rohovém kopu se dostala do dvou slibných šancí. Unie chtěla udržet poločasové vedení a několik minut před koncem vyčkávala na protiútoky. Vyčkávání se vyplatilo a ve 41. minutě se po skvělém brejku prosadil opět Hrušovský. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí.


Druhou půli si už Unie pohlídala, byla více na míči a soupeře takřka nepustila do žádné šance. Dokonce se po rychlém přechodu do útoku dostal do úniku osamocený Chlopek s Hrušovským. Situaci však nevyřešili dobře a Hrušovský se tak nemohl radovat z hattricku. Ke konci zápasu se žádný tlak hostů nekonal a spíš se dohrával na půli bezzubé Břidličné. Konečná výhra 2:0 byla zasloužená.


Zdeněk Skotnica: „Do utkání jsme vstoupili dobře díky chybě v obraně hostů, což nás povzbudilo do další práce. Bohužel jsme trénovali pouze jednou na přírodní trávě a na hráčích byla znát nervozita. Břidličná byla navíc posílená a neměli jsme to tak snadné jako na podzim. Naštěstí jsme přidali druhý gól, což nás trošičku uklidnilo. Mrzí mě, že jsme v druhé půli nenavýšili na 3:0, kdy jsme šli sami na brankáře, mohlo být po zápase. Jsem ale rád, že jsme hosty v druhé půli do ničeho nepustili a potvrdili jsme nejlepší obranu Divize."


TJ Unie Hlubina - TJ Břidličná 2:0 (2:0)


Branky: 4., 41. Hrušovský


Sestava: Otoupalík - Šindler, Tomek, Krčmařík, Frébort - Petrík, Knedla (81. Podraza) - Förster (73. Bobčík), Hrušovský (73. Foniok), Chlopek (60. Bělíček) - Sasko (60. Kalay)




224 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page