top of page

Hlubina si zastřílela ve Frenštátu

Po třech výhrách čekala hráče Hlubiny další výzva v podobě Frenštátu pod Radhoštěm. Už od prvních minut byla znát touha hlubinských po další výhře a ve 12. minutě střelou z hranice vápna otevřel skóre zápasu Förster. Za necelé dvě minuty se dostal po centru z kraje do slibné šance Schmutz, bohužel trefil jen tyč. O tři minuty později mířil Badalyan hlavou těsně nad. Hlubina se i nadále tlačila do vyložených šancí, ale v zakončení nebyla přesná. Až ve 30. minutě si našel Frébortův centr Chlopek a hlavou navýšil na 0:2. O pouhou minutu později se opět prosazuje Chlopek krásným lobem. Tečku za úrodným prvním poločasem napsal Bělíček, který střelou ze střední vzdálenosti navýšil na 0:4.


Druhý poločas se nesl v podobném duchu a v 53. minutě přidává další branku Hlubiny Schmutz. Následuje nespočetná série šancí, hostům však chybělo štěstí. Až v 84. minutě přidal šestou branku Petrík, který se trefuje svou slabší nohou z 25 metrů. Hráči se i nadále hnali do útoku a zapomínali na zadní vrátka, čehož využil Bzirský a alespoň kosmeticky upravuje výsledek utkání na konečných 1:6.


Zdeněk Skotnica: „Dnes to byla ve Frenštátu radost koukat se na kluky, jak je baví fotbal. Od první minuty jsme na soupeře vlítli a udávali tempo zápasu. Výsledek je pro domácí ještě milostivý. Nikdo by se nedivil, kdyby byl výsledek dvouciferný. Máme 4 kola do konce a nechceme to udělat Karviné jednoduché. Ještě jednou klobouk dolů před výkonem všech hráčů a děkujeme za skvělou podporu fanoušků.


SK Frenštát pod Radhoštěm – TJ Unie Hlubina 1:6 (0:4)


Branky: 12. Förster, 30., 31. Chlopek, 35. Bělíček, 53. Schmutz, 84. Petrík


Sestava: Otoupalík – Frébort, Tomek, Krčmařík, Bělíček (54. Hrušovský) – Knedla (54. Sasko), Petrík – Chlopek (87. Hatoň), Förster, Schmutz (62. Foniok) – Badalyan (62. Kalay)




130 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page