top of page

Hlubina loupila v Bílovci

Po ztrátě z minulého kola se hráči soustředili na další výzvu. Tentokrát Unie odcestovala do Bílovce, kde změřila síly s tamním fotbalovým celkem. Začátek zápasu byl velice opatrný a oba týmy se dlouho navzájem poznávaly. Poté začal Bílovec kousat a udávat tempo hry, což vyvrcholilo ve dvě velké příležitosti. První a jediná branka první půle padla až ve 36. minutě. Do zakončení se paradoxně dostala Hlubina, konkrétně Hrušovský, který se nemýlil.


V druhé půli navázala Hlubina na dobrý závěr prvního poločasu a o necelé čtyři minuty po hvizdu rozhodčího navyšoval Badalyan. Po zbytek utkání si hráči Unie zkušeně hlídali výsledek a režírovali hru. V 85. minutě dokonce ještě navýšil náskok autor první branky, Jiří Hrušovský. V tuto chvíli na tabuli svítilo skóre 0:3 pro hosty. Po třetí brance Hlubiny došlo k rychlému vystřízlivění a nejlepší střelec Bílovce Limanovský snížil na 1:3. Více branek již utkání nenabídlo, a tak si hráči Hlubiny mohli užít vítěznou cestu zpět do Ostravy.


Jelikož Bohumín podlehl 4:1 v Opavě, má Hlubina zajištěnou minimálně třetí příčku v letošním ročníku Divize F!


Zdeněk Skotnica: „Získali jsme velmi důležité 3 body a pojistili jsme si tím nejhůře třetí místo Divize F. První půlhodinu jsme tahali za kratší konec, nedokázali jsme se správně posouvat a ztráceli jsme jednoduché míče. Přežili jsme dvě velké šance soupeře a v 36. minutě udeřil Hrušovský. Druhý poločas byl už o něčem jiném. Přidali jsme rychlý gól a kontrolovali jsme utkání. Pojistku přidal druhou brankou Hruša a soupeři se už jen podařilo korigovat na konečných 1:3. Oba týmy dnes měly dost šancí, ale my jsme byli efektivnější v zakončení a to rozhodlo o tom, že si odvážíme všechny body".


Branky: 36., 85. Hrušovský, 49. Badalyan - 87. Limanovský


Sestava: Hatoň - Bělíček, Tomek, Schmutz, Frébort - Knedla, Petrík (85. Klíma) - Hrušovský (85. Krčmařík), Sasko (60. Kalay), Chlopek (75. Podraza) - Badalyan (75. Foniok)



135 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page