top of page

Důležité vítězství s Bystřicí

Ne moc na pohled atraktivní utkání jsme sehráli s Bystřicí, nakonec celý zápas rozhodly dvě penalty v náš prospěch. Porážku v Datyni jsme tak odčinili. Utkání hodnotí trenér Jan Woznica.





Zápas s Bystřicí a vítězství 2:0, oba góly z penalty. Jak utkání hodnotíš?

Pro nás důležité vítězství. Potřebovali jsme se oklepat po kolapsu v Datyni

a řekl bych, že i zasloužené vítězství. Za poctivost a trpělivost jsme si ho zasloužili. Museli jsme tentokrát hrát trochu jinak, než byli hráči doteď zvyklí, ale pojali to dobře, trpělivě a přineslo to ovoce. Co se týče penalt, tak obě byly. První byla sice nešťastná, po nastřelené ruce, ale hráč ji měl daleko od těla. A druhá, za sražení Dzižy ve vápně. Tam se hosté trochu zlobili, ale ze záznamu jde vidět, že bránící hráč od začátku v souboji ztrácel a vygradovalo to jeho faulem v šestnáctce. Měli jsme tam ještě několik dalších příležitostí, bohužel už jsme další branky nepřidali.


Co nás v zápasech zatím nejvíc trápí?

Koncovka, koncovka a zase koncovka. Kdybychom si šance nevytvořili, neřeknu. Ale my jich máme dost

a nedokážeme je proměnit. Přitom na tréninku se tomu věnujeme hodně, ale v utkání je to i hodně o hlavě a zachování klidu.


Jak utkání hodnotíš, přišlo mi to možná trochu nezáživné utkání.

Spíš bych řekl, že utkání nemělo velké tempo. Bylo to i způsobeno tím, že jsme nehráli moc nahoře a nechali hrát spíš soupeře. Takže to působilo takovým ospalým dojmem.



21 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page