top of page

Důležitá výhra proti SC Pustá Polom

Aktualizováno: 5. 10. 2020


Ráno to vypadalo, že si místo fotbalu zahrajeme vodní pólo, počasí se ale umoudřilo a jelikož je náš trávník v perfektní kondici, nebyl důvod něco přesouvat. Další utkání po Břidličné znovu s týmem výše postaveným, který rozhodně nepřijel bránit. I když bylo utkání celkem vyrovnané a obě mužstva se dostávala do šancí, postupem času jsme přebírali otěže zápasu. První poločas ještě skončil za stavu 0:0, do druhé půli jsme ale nastoupili velmi aktivně a tlak zužitkoval hlavičkou po krásném centrum Jakub Dziža. Důležité vítězství nás sice neposunulo v tabulce krajského přeboru výše, ale upevnili jsme si pátou pozici. Příště nás čeká další silný protivník a to Krnov. Utkání hodnotí trenér Jan Woznica.


Jak jsi spokojen s vítězstvím proti Pusté Polomi? Dokázali jsme opět porazit kvalitní tým, který byl na 3. místě, navíc po povedeném výkonu, takže jsme spokojení. Navíc jsme vyhráli potřetí za sebou, což je dobré pro zdravé sebevědomí hráčů a chuť do dalších utkání. Co zápas rozhodlo? Že jsme byli produktivnější než soupeř. Ono se to zdá logické, ale Polom měla do našeho zápasu nejlepší útok v soutěži. Dávala skoro čtyři branky na zápas, ale proti nám se dostala do jedné velké šance, jinak neměla téměř nic, to bylo hodně důležité.

V čem jsme byli lepší? Celkově jsme měli víc ze hry. Víc jsme byli na míči, měli jsme víc šancí a nebezpečných akcí. Z mého pohledu ale rozhodla týmová soudržnost a chtění vyhrát, to jsem z nás cítil daleko víc než z Polomi.

Hra začíná mít tvář, co vše se od začátku sezony změnilo? Myslím, že si spíš začíná hra sedat. Měli jsme sice výsledkově i herně dobrou přípravu, ale ta je něco jiného než soutěž. Museli jsme tak postupně pár věcí přizpůsobit tomu, jak hrají soupeři v soutěži, ale principy, na kterých má stát naše hra jsou pořád stejné.

Teď nás čeká Krnov, jak těžké utkání to bude? Velmi těžké, ale my se tak chystáme na každý zápas a je jedno jestli je soupeř první nebo poslední. Zápasy s Petřvaldem a Datyní pro nás byli doufám dostatečným ponaučením, že ke každému zápasů musíme přistoupit maximálně zodpovědně. Znovu hrajeme proti týmu že špice, který navíc ještě neprohrál, takže náročné utkání, ale o to větší motivace pro hráče. Našel jsi ideální sestavu? A jak jsi spokojený s Tomkem v záloze a s Pedrem v obraně? Neřekl bych ideální, spíš hráči, kteří teď nastupují od začátku, se chytli. V Břidličné odehráli výborné utkání, tak nebyl důvod teď do toho nějak sahat a i teď to bylo dobré. To neznamená, že v Krnově nebude nějaká změna v sestavě, ale není důvod dělat v sestavě nějaké veletoče. A co se týče Pedra a Tomkiho, oba splňují to, proč na tyto pošty šli a co jsme po nich chtěli. Pevně věřím, že jim dobrá forma vydrží i nadále.


39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page