top of page

Do boje vyráží také B-tým a dorost

Rezervní tým a dorostenci Hlubiny zahájí své jarní turné shodně v neděli 26. 3. , Béčko zajíždí do Bohuslavic, dorost doma hostí Kobeřice.


B-TÝM


Svěřenci hlavního trenéra Petra Petrova a asistenta Marka Bukovského odehráli během zimní přípravy několik přátelských utkání a do svých tréninkových jednotek dokonce zapojili kondičního trenéra. Cílem zimního drilu bylo vylepšení aktuální pozice s cílem návratu do boje o postupové příčky po ztrátách v posledních dvou podzimních kolech na půdě Šilheřovic a vedoucí Píště. Béčko v prvním utkání změří síly s Bohuslavicemi, které se nachází na posledním místě tabulky a ze 13 zápasů mají na svém kontě jedinou výhru. Hlubina B aktuálně sídlí na 5. místě, s čímž rozhodně nepanuje spokojenost.


Marek Bukovský: „Po poctivé zimní přípravě, která nám v posledních týdnech kvůli zdravotním potížím v týmu nevyvrcholila úplně tak, jak jsme si představovali, jedeme na hřiště posledního týmu tabulky, kde to bude hlavně o nás a našem mentálním nastavení. První zápas jara umí být ošemetný, ale máme v rukou veškeré zbraně nutné k úspěchu."


STARŠÍ DOROST


Starší dorostenci prožívají výsledkově skvělou sezónu a zimu přečkali na samotném vrcholu soutěže. Dorostenecké kategorie částečně spojily zimní přípravu s B-týmem, kdy hráči rovněž pracovali pod vedením kondičního trenéra, jelikož právě fyzická připravenost a mnohá zranění důležitých hráčů je na podzim brzdila. Na paty se jim lepí Kobeřice, které mají o pouhé 2 body méně. Nedělní utkání tak přinese tvrdou bitvu o pomyslných 6 bodů a průběžné prvenství v Krajském přeboru.


MLADŠÍ DOROST


Mladšímu dorostu se daří o poznání hůře než jejím starším spoluhráčům a zimní přestávku přečkali na 10. místě. Jejich stejně staří soupeři z Kobeřic vstupují do jara ze 4. místa tabulky, a tak se budou naši borci snažit soupeře překvapit a získat důležité první jarní body .


Bohuslavice - Hlubina B: 26.3., 15:00

Hlubina U19 - Kobeřice U19: 26.3., 9:30

Hlubina U17 - Kobeřice U17: 26. 3., 11:45




96 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page