top of page

Další důležité tři body!



Do dnešního utkání vstoupila TJ Unie Hlubina velmi aktivně, od prvních minut vyvíjela tlak a hned ve 3. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce Jakub Schmutz, bohužel ale našel jen dobře stojícího brankáře hostů. Dobře fungující lévá strana produkovala jeden kvalitní centr za druhý. Frébort našel v pokutovém území naprosto nikým nehlídaného Švábíka, který ale mířil pouze na gólmana. Skóre se měnilo už v 17. minutě, znovu po výborném centru Fréborta se míč dostal až k Schmutzovi, ten už mířil přesně. Kvalitní výkon Fréborta byl po zásluze odměněn i gólem, sám přehrál posledního obránce a následně si jeho střelu tečoval do branky jeden z dobíhajících obránců. Ve 24. minutě bohužel pěkná spolupráce našich záložníků Švábík – Klíma neskončila gólem, první jmenovaný znovu mířil pouze na gólmana. Následnou dorážku Fréborta už domácí stačili zblokovat. Frébort si ve 33. minutě připsal i nastřelené břevno. Ve 38. minutě byl Frébort blízko dalšímu gólu, jenomže mířil pouze na brankáře, z následné akce už ale gól padl, kdy se Frébort pěkně uvolnil přes obránce a míč naservíroval Švábíkovi, kterému sice pomohla teč bránícího hráče, ale i tak navýšil skóre. Další góly už do konce poločasu nepadly a tak jsme šli do šaten s klidným vedením 3:0.


I do druhého poločasu jsme vstoupili velmi aktivně. Po ztrátě hostů ve středu pole si míč převzal Klíma, ten uvolnil Tomka, který se dostal až před vápno, ale jeho střela neměla správné umístění. Pokračování akce už přineslo jen střelu do boční sítě. Nedáš dostaneš. Hosté toho moc za celé utkání neměli a hned z velké šance skórovali. V 55. minutě z půlky odcentroval Jiří Kocián a našel Martina Valigůru, který chytře brankáře Otoupalíka přeloboval. Kapitán hostů se posunul z obrany do útoku a tato změna Čeladné pomohla. Také nastoupil do utkání s desítkou Martin Šebek, který ve spolupráci s Valigůrou naši obraně zatápěli. Nicméně přišla naše další šance. Jaromír Frébort se znovu dobře po levé straně uvolnil a ve vápně našel Ondřeje Klímu, ten z bezprostřední blízkosti trefil břevno. A tak v 58. se dobře ve vápně uvolnil hráč hostů Šebek, který byl v poslední chvíli faulován. Kapitán hostů se z následné penalty nemýlil. V 65. minutě skvěle uvolnil ve vápně Tomek Šindlera, ten se sice snažil brankáře přelobovat, míč ale bohužel skončil na tyči. Obrovská šance přišla v 75. minutě, velký závar před brankou hostů vyústil v řadu dorážek, nejlíže vstřelení gólu byl až stídající Jiří Hommes, jeho střela neměla ale razanci a šla přímo na brankáře. Poslední úder tak přišel až v 79. minutě, kdy se k odraženému míči dostal kapitán Ondřej Klíma, který nekompromisně prostřelil vše co mu stálo v cestě. První klidný poločas, ve kterém jsme měli velkou převahu a vytvořili si spoustu šancí, nenasvědčoval v následné drama v tom druhém. Naštěstí jsme vedení udrželi a do tabulky si tak můžeme připsat důležité tři body.


Střelci: 17. Schmutz Jakub, 22. Frébort Jaromír, 40. Švábík Marek, 80. Klíma Ondřej - 55. Valigůra Martin, 59. Valigůra Martin (pen.)


Diváci: 140


Sestavy: Domácí: Otoupalík – Tomek (70. Procházka), Vančo, Švábík, Klíma (K), Kostelanský (62. Hommes), Schmutz (82. Buryan), Podraza, Krčmařík, Šindler, Frébort

Náhradníci: Šamara, Foniok, Procházka, Drastich, Buryan, Chudý


Hosté: Šráček - Mlčoch, Olšovský (82. Adamčík), Valigůra (K), Kocián, Hyrník (49. Štulík), Chýlek, Váňa, Ivánek (46. Gloga), Bílý, Kahánek (49. Šebek)

Náhradníci: Štulík, Gloga, Šebek, Adamčík, Šima, Astr Sestřih utkání


50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page