top of page

Anna Dokoupilová: Učím se i z pozorování



Anna Dokoupilová je jedna z našich dívek, které jsou základním kamenem nově vznikajícího čistě ženského týmu. Proto jsme ji požádali o krátký rozhovor.


Ahoj, co bys nám prozradila ze svého soukromí?

Ahoj, je mi 15 let a hraju za starší žáky. V soukromí se hlavně věnuji výtvarné tvorbě, maluji deset let a chci jít na střední uměleckou školu. Dělám také horolezectví na umělých stěnách, bohužel mi to covid ale hodně narušil.


Kdo tě k fotbalu přivedl a v kolika letech?

S fotbalem jsem v kontaktu odmalička. Můj starší bratr hraje za Hlubinu od osmi let a chodila jsem ho podporovat na zápasech. Můj táta byl trenérem rok a půl a trénoval starší dorostence, hodně lidí si ho ještě bude dobře pamatovat. Začala jsem hrát fotbal rekreačne kolem 10. roku. Na Hlubině od svých dvanácti. Můj oblíbený klub je pochopitelně Hlubina!


Jak se ti na Hlubině líbí?

Na Hlubině se mi líbí, ale na vedení Hlubiny jsem měla jednu dobu záporný názor.


Co se ti líbí na fotbale?

Fotbal mě bavil, baví a bude bavit. Líbí se mi, že je to týmová hra, která je dost o přemýslení. Baví mě i pozorovat přemýšlení dalších hráčů, nezdá se to, ale dost mě to naučí.


Jak vnímáš nově vznikající dívčí tým?

Momentálně se nám na Hlubině vyvíjí holčičí tým. Jsem za to ráda, že můžeme hrát vlastní soutěž. Je mi částečně líto, že nám zrušili jediný trénink v týdnu s klukama. S nimi mi ten trénink totiž přijde intenzivnější, rychlejší, težší a v tu chvíli se víc zlepšuji. Ovšem doufám a věřím, že se s holkama sehrajeme a zlepšíme. Pokud mi to čas se školou dovolí, rozhodně se budu fotbalu věnovat nadále.

209 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page