top of page

V dramatické koncovce jsme dnes ovládli zápas s Břidličnou

Aktualizováno: 21. 9. 2021


V sobotu 18. září se na hřišti střetly dva týmy z vrchní poloviny tabulky a kvalita obou mužstev byla znát hned od prvních minut. Svoji premiéru si v dresu Hlubiny odbyl i brankář Dominik Matěj, kterého nám do podzimu zapůjčil FC Baník Ostravy. Jeho první start mu ale pěkně zhořkl, když si hned v 5. minutě naskočil na rohový kop nikým nehlídaný Lukáš Češek, a ten se zblízka nemýlil. Tým pod vedením Jana Woznici se ale nevzdal a z brzkého gólu se rychle oklepal. Ve 14. minutě naši šanci ještě zastavil ofsajd. Ve 23. minutě krásně uvolnil Förster Podrazu, který ale z úhlu nastřelil jen tyč. Ve 30. minutě tečovaný míč hostů zpoza šestnáctky brankář Matěj vytěsnil na břevno. Vyrovnání přišlo ve 36. minutě, kdy se po kombinaci Krčmařík, který se posunul z obrany zpět do útoku, s Podrazou, dostal do zakončení Klíma, který z malého vápna zamířil přesně - 1:1. Ve 41. minutě byla po faulu na Krčmaříka nařízena penalta, ke které se postavil Jaromír Frébort. Ten s přehledem proměnil a do šaten jsme tak odcházeli za stavu 2:1.


Druhý poločas dobře rozpohyboval střídající Filip Kostelanský, který na křídle dělal problémy soupeřově obraně. Bohužel zvýšená aktivita zároveň trochu otevřela hru a hosté v 70. minutě vyrovnali na 2:2, kdy jsme nebyli dostatečně důrazní v bránění ve vlastním pokutovém území, soupeř našeho zaváhání využil, a i když se nám ještě první střela podařila zblokovat, následná nahrávka už šla na volného hráče Rolného, který neměl problém míč poslat do téměř odkryté branky. A o malou chvíli později mohlo být ještě hůř, naštěstí hosté z Břidličné mířili vedle. A tak přišla naše odpověď, Kostelanský prodlužoval na nabíhajícího Klímu, ten centroval na Krčmaříka, jeho rána skončila sice na břevnu, padající míč i s přispěním Klímy nakonec skončil v bráně. V 88. minutě běžel do úniku Kostelanský, bohužel mu rána nesedla a brankář neměl problémy. A tak mohlo být vyrovnáno, hosté ale v obrovské šanci a ani z následných dorážkách gól nedaly. V nastaveném času tak o konečné podobě výsledku rozhodl Jan Buryan, který chytře z hranice vápna přehodil vyběhnutého gólmana Břidličné. Připsal si tak svoji premiérový gól v našem A-týmu.


TJ Unie Hlubina - TJ Břidličná 4:2 (2:1)

Střelci: 36. Klíma Ondřej, 41. Frébort Jaromír (pen.), 83. Klíma Ondřej, 93. Buryan Jan - 5. Češek Lukáš, 70. Rolný Adam


Sestavy

Domácí

Matěj - Frébort (76. Buryan), Tomek, Vančo, Švábík (89. Foniok), Klíma (K), Förster, Podraza, Krčmařík (89. Drastich), Šindler, Hommes (57. Kostelanský)

Náhradníci: Vojtek, Foniok, Kostelanský, Šamara, Drastich, Buryan, Dokoupil


Hosté Vyklický - Berger, Machalický, Jiřičný (K), Češek, Dydowicz, Houdek, Cudrák (63. Ficek), Adamovský, Rolný, György (27. Ondra)

Náhradníci: Ondra, Mohyla, Ficek, Zifčák, Hoffmann


Žluté karty: 41. Machalický


Diváků 220


Rozhodčí: Viščor Michael, Boráň Ondřej, Slaný Jan


Sestřih utkání + poločasové soutěž





177 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
logo hlubina.png
bottom of page